Det Galaktiske Parti : Homofili

 

Slik det Galaktiske Parti erkjenner det homofile mennesket, er dette ingenting nytt i samfunnet, og har vært til diskusjon siden tidenes morgen. Slik det esoterisk fremstilles er det en sjelens konflikt som ved uvisse grunner havnet i motsatt kjønns manifestasjon. En kvinnelig sjel i en manns kropp, og motsatt. Homofile personer skal kunne tiltre alle yrkesstillinger i samfunnet på lik linje med hetrofile.

 

Om dette ikke skulle være tilfredstillende skal det erkjennes at hele pelvis regionen til mennesket er av erogen art. Og sålenge sykdommer ikke overføres, er det ingen annen fare for gudlige eller menneskelige sanksjoner som kan inntreffe enn ved ordinær seksuell akt, av en mann og en kvinne. Det homoseksuelle er dog ikke av reproduktiv art og kan ses på som et prevansjonsmiddel. Den nye seksuelle revolusjonen vil være på dette nivået, den pågår nå.

 

Homofile mennesker har stor etisk verdi da denne seksuelle legningen kan være deres spirituelle veileder for selvforståelse og introspekson.DGP er skeptisk til at homofile par skal adoptere og oppfostre barn på heltid.