Det Galaktiske Parti : Barnehager og SFO ordninger

 

Det fantastiske med barn er at de er veldig enkle å underholde. Ved å la dem leke og utfolde sin egen fantasi kan ethvert budsjett gå i balanse uten problem. Med dette mener Det Galaktiske Parti at selv rike barn må finne seg i å leke med fattige leker, som å male på kongler og klippe i doruller. Det er utrolig hva man kan få til med fettstifter og en bunke tegnepapir.

 

Barnehager er avhengige av dugnadsarbeide i form av gaver som bøker, instrumenter og leker. Prisen på dette er i utgangspunktet astronomisk, og affeksjonsverdi for objekter kommer ikke fra pris, eller hvor nyproduserte produktet er. Det er ikke før sjelen blir korrupt at man krever mengder av matrielle ting, og barn burde holdes fri fra dette så lenge som mulig.

 

Barnehager og SFO ordninger bør være orkestrert med utstrakt bruk av museer, bibliotek og offentlige områder, såvel som turer i nature og nærmiljøet. Unngå utgifter som bussturer og høye billettpriser, kino og teater som ikke er gratis. Men fokus på tegne og skrive, det som kalles egenutvikling og naturlig utvikling og kollektiv bevissthet.